Logo

Colombo Coulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(til dessert)

0.5 l vand
75 g sukker
1 frisk lime
1 tsk Colombo
10 g pektin pulver

Bland sukker, pektin og Colombo med vand og kog det i 2-3 min. Når det er kølet af tilsættes saft og skal af lime. Anret tapioka cremen i bunden af en tallerken, læg en kugle sorbet ovenpå og dekorer med kokosflager og Colombo Coulis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Is med abrikoser og kaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Zuppa al vino dolce salinaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbæris på banan i honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med abrikoser og kaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os