Logo

Colombo Coulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(til dessert)

0.5 l vand
75 g sukker
1 frisk lime
1 tsk Colombo
10 g pektin pulver

Bland sukker, pektin og Colombo med vand og kog det i 2-3 min. Når det er kølet af tilsættes saft og skal af lime. Anret tapioka cremen i bunden af en tallerken, læg en kugle sorbet ovenpå og dekorer med kokosflager og Colombo Coulis.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?