
 
Få gode ingredienser, der tilsammen giver stor smag og
prikken over i'et er den indkogte balsamico. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15
min. Kogetid: 8 min. 
#
1 dl balsamico 
1 fennikel 
2 pærer 
1 spsk olie 
50 g blå ost eller brie ost
evt. valnødder 
salt og peber 
*
 
Kom balsamico i en lille gryde, og lad det koge, til det
bliver sirupsagtigt ca. 8 min. 
Rens fennikelknolden, halver den, og skær stokken ud. 
Skær den i papirtynde skiver med et mandolinjern eller en
skarp kniv. 
Vask eller skræl pærerne, udkern dem, og skær dem i tynde
skiver eller både. 
Vend fennikel og pærer sammen med olie, salt og peber, og
anret på 2 tallerkener. 
 
Fordel osten over salaten i små brud, og dryp med den
indkogte balsamico. 
Drys evt. med hakkede nødder. 
Server som forret eller dessert. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin