Logo

Crannachan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fint havremel
2 ½ dl piskefløde
3 spsk lynghonning (almindelig honning kan også bruges)
3 spsk whisky
1 pund hindbær
 
Rist havremelet gyldent i ovnen.
Pisk fløden blød og rør honning og whisky i.
Gem nogle hindbær til pynt og drys resten med havremelet.
Hindbær og hvedemel vendes i flødeskummet og massen anrettes i glas.
Pynt med bær og hvedemel.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?