Logo

Crannachan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fint havremel
2 1/2 dl piskefløde
3 spsk lynghonning (almindelig honning kan også bruges)
3 spsk whisky
1 pund hindbær
 
Rist havremelet gyldent i ovnen.
Pisk fløden blød og rør honning og whisky i.
Gem nogle hindbær til pynt og drys resten med havremelet.
Hindbær og hvedemel vendes i flødeskummet og massen anrettes i glas.
Pynt med bær og hvedemel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Profiteroles, pikante - diabetikerI Frankrig er profiteroles populære små vandbakkelser, der spises med pikant fyld som...
• Dwights Bananer i RødvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbersuppe, kold og med mynteFra foråret og langt ud på sommeren får stribevis af sure og saftige rabarberstilke ødselt...
• Profiteroles, pikante - diabetikerI Frankrig er profiteroles populære små vandbakkelser, der spises med pikant fyld som...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os