Logo

Creme - stivnet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl mælk
1/8 vanilje stang
1 stk æggeblomme
25 g sukker
3 bl. gelatine
1 hvideskum
1 dl piskefløde
Pynt: karamelsauce og frugt
 
Udblød gelatine og pisk æggeblommen med sukkeret.
Kog mælken med vanilje og legér med æggeblomme
Tilsæt gelatinen og når massen begynder at stivne tilsættes hvideskummet og til sidst flødeskummet.
Hæld cremen i glasskål eller vædet randform.
Serveres med henkogt frugt el. karamelsauce.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dessertpandekager med cremeDessertpandekagerne serveres med en lækker jordbærcreme. Prøv den her! Opskriften er den...
• Rabarberkompot til isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fragilite roulade med chokoladecreme og friske bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessertpandekager med cremeDessertpandekagerne serveres med en lækker jordbærcreme. Prøv den her! Opskriften er den...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os