Logo

Creme brûlée

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stang vanilje
100 g rørsukker
6 æggeblommer
2 ½ dl mælk
5 dl piskefløde

Flæk vaniljestangen og skrab marven ud.
Bland vanilje i sukkeret og rør æggeblommerne i.
Tilsæt mælk og fløde under omrøring og lad den stå og hvile ½ time.
Fjern skum fra overfladen på creme og fordel den i 6 små ovnfaste skåle.
Sæt dem i ovnen ved 120º i ca. 1 time.
Lad cremen afkøle.
Drys et tyndt, jævnt lag rørsukker oven på den bagte creme og sæt skålene under grillen, til overfladen er gylden.
Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her