Logo

Creme brûlée 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 blommer
75 g sukker
vanilje
5 dl fløde
citronsaft

Blommerne piskes sammen med sukker og vanilje.
Tilsæt fløden, som har fået et opkog, og bland det godt, til man har en ensartet creme. Til sidst sies cremen og hældes op i en skål, som den skal serveres i.
Bag den ved ved ca. 90°C i en time.
Cremen drysses med sukker og glaseres med en brænder.
Server evt. æblekompot til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karamel sirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananas-chokoladedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål med appelsin og ingefærKoldskål med appelsin og ingefær er perfekt til en varm sommerdag. På www.madkursus.com...
• Karamel og honning isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!