Logo

Creme brûlée 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 blommer
75 g sukker
vanilje
5 dl fløde
citronsaft

Blommerne piskes sammen med sukker og vanilje.
Tilsæt fløden, som har fået et opkog, og bland det godt, til man har en ensartet creme. Til sidst sies cremen og hældes op i en skål, som den skal serveres i.
Bag den ved ved ca. 90°C i en time.
Cremen drysses med sukker og glaseres med en brænder.
Server evt. æblekompot til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her