Logo

Creme brûlée med rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Creme brûlée al rosmarino
 
500 g mælk
500 g fløde
180 g sukker
9 æggeblommer
50 g rosmarin
rørsukker
 
Varm mælk og fløde op til 90° med rosma­rin.
Pisk æggehvider og sukker sammen, si mælke-flødeblandingen og pisk den i ægge­massen. Køl af.
Fyld cremen i smurte forme og bag dem i vandbad ved 90° i 40-50 minutter
Drys med rørsukker og karamelliser over­fladen lige inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her