Logo

Creme brülee

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g brombær
300 g luksus vaniljeis blødgjort
2 dl yoghurt naturel
1 dl brun farin
 
Smør 4 stk 1,5 dl postej forme med smeltet smør. Fordel brombærrene i formene.
Bland is og yoghurt i en skål og pisk det godt sammen, fordel massen over bærrene i formene, stil dem i fryseren i ca. 15 minutter, hvorefter den brune farin bliver fordelt på toppen af de fire forme.
Bag dem under en forvarmet grill i ca. 4 minutter, indtil sukkeret er smeltet.
Server straks herefter.
Der kan også bruges andre bær og frugter, alt efter sæson og smag.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnstegte grapefrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citrusfrugtsalat med kanel-yoghurtSalaten renser systemet og smager godt. Også med lidt yoghurt til. En variation af denne...
• Pærer i chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnstegte bananer med vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os