Logo

Creme brülee

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g brombær
300 g luksus vaniljeis blødgjort
2 dl yoghurt naturel
1 dl brun farin
 
Smør 4 stk 1,5 dl postej forme med smeltet smør. Fordel brombærrene i formene.
Bland is og yoghurt i en skål og pisk det godt sammen, fordel massen over bærrene i formene, stil dem i fryseren i ca. 15 minutter, hvorefter den brune farin bliver fordelt på toppen af de fire forme.
Bag dem under en forvarmet grill i ca. 4 minutter, indtil sukkeret er smeltet.
Server straks herefter.
Der kan også bruges andre bær og frugter, alt efter sæson og smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.179 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du solceller?



Effektiv reklame - klik her