Logo

Creme brulée med appelsinsmag 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æggeblomme
24 g sukker
korn af ¼ stang vanilje
revet skal af ¼ usprøjtet appelsin
saft af ¼ usprøjtet appelsin
2 dl kaffefløde
1 spsk rørsukker (eller alm.sukker) til karamellisering.
 
Sukker og æg pisket tykt, vaniljekorn tilsættes sammen med kaffefløde, skal og saft fra appelsin.
Blandingen hældes i 2 el. 4 portionsskåle og bages i vandbad i 40 min. ved 140°C.
Køles af og stilles i køleskab til serveringen.
Før servering drysses sukker fint ud over overfladen, dette karamelliseres ved grill eller flamme.
Hold øje det skal blive brunt ikke sort.
 

Tips:Denne portion er til 4 personer, hvis der samtidig serveres fx. en portionsskål (¾ dl) med Cocio is eller andet efter smag.
Se opskriften "Cocio is".

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her