Logo

Cremeost med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g cremeost
100 g cremefraiche
4 spsk brun farin
15 stk jordbær
 
Kom osten i en salatskål, hæld cremefraiche og sukker på og pisk godt, for at gøre det fyldigt.
Del jordbærrene i 4 dele og kom dem ned i blandingen.
Rør forsigtig rundt, for ikke at jordbærrene skal blive for smattede.
Lad det stå koldt i 1-2 timer.
 
Tips: om vinteren kan du bruge clementiner i stedet for jordbær.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver med æble iÆbleskiver med æbler indeni er en dansk specialitet, der går tilbage til 1700-tallet. De...
• Kanelbagte blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær softice 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!