Logo

Crepes Suzette 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Luner en frostkold vinteraften.

16 tynde pandekager, hvor dejen er tilsat 1 reven appelsinskal og 1 spsk sukker
3 friskpressede appelsiner (1 ½ dl saft)
1 friskpresset citron
Fintrevet citronskal
Fintrevet appelsinskal
60 gr. smør
1 spsk sukker
3 spsk Grand marnier

Lav saucen på en stor pande ved at komme citrussafterne på panden sammen med sukker, skallen fra en appelsin og fra en citron og Grand marnier. Smørret smeltes ind i saucen.
Kom pandekagerne på panden en efter en ned i citrusblandingen og fold dem slutteligt til trekanter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her