Logo

Crepes Suzette 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Luner en frostkold vinteraften.

16 tynde pandekager, hvor dejen er tilsat 1 reven appelsinskal og 1 spsk sukker
3 friskpressede appelsiner (1 1/2 dl saft)
1 friskpresset citron
Fintrevet citronskal
Fintrevet appelsinskal
60 gr. smør
1 spsk sukker
3 spsk Grand marnier

Lav saucen på en stor pande ved at komme citrussafterne på panden sammen med sukker, skallen fra en appelsin og fra en citron og Grand marnier. Smørret smeltes ind i saucen.
Kom pandekagerne på panden en efter en ned i citrusblandingen og fold dem slutteligt til trekanter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Engelsk custardEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med havregrynEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frittelle di meleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelsk custardEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os