Logo

Crepes Suzette 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
1 tsk sukker
1/4 tsk salt
125 g hvedemel
2 dl øl
1 1/4 dl mælk
4 æg
2 spsk olie

100 g smør
100 g sukker
1 appelsin, saften heraf
2 glas cognac

De tørre ingredienser røres til en jævning med øl og mælk.
Æggeblommer og olie tilsættes, og dejen hviler i 30 minutter.
Herefter vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen.
Bag pandekagerne i smør.
Pandekagerne rulles sammen enkeltvis på et fad.
Smør og sukker smeltes og tilsættes appelsinsaft og cognac.
Blandingen hældes over pandekagerne og antændes, når de serveres.

Tips: Portionen giver ca. 20 pandekager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbrad Florentine + Fransk mokkamousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeglaseret nødderand med vanilleparfait og hindbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med sharonfrugtpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MælkeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!