Logo

Crepes Suzette 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
1 tsk sukker
¼ tsk salt
125 g hvedemel
2 dl øl
1 ¼ dl mælk
4 æg
2 spsk olie

100 g smør
100 g sukker
1 appelsin, saften heraf
2 glas cognac

De tørre ingredienser røres til en jævning med øl og mælk.
Æggeblommer og olie tilsættes, og dejen hviler i 30 minutter.
Herefter vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen.
Bag pandekagerne i smør.
Pandekagerne rulles sammen enkeltvis på et fad.
Smør og sukker smeltes og tilsættes appelsinsaft og cognac.
Blandingen hældes over pandekagerne og antændes, når de serveres.

Tips: Portionen giver ca. 20 pandekager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her