Logo

Crepes Suzette 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 æg
125 g hvedemel
200 g koghedt smør
¾ l. mælk
salt
sukker
vanilje
reven citronskal.

8 æg piskes med 125 g hvedemel. Deri blandes 200 g koghedt smør og ¾ l mælk.
Dejen smages til med salt, sukker, vanilje og reven citronskal.
Pandekagerne bages meget tynde på en hed pande.
Smør kun panden første gang.
Skal det være Crêpes Suzette, vendes pandekagerne i en appelsinsauce, flamberes med cognac og drysses med mandelsplitter. saucen laves af saften af 1 appelsin og ¼ citron, reven citron og appelsinskal, 20 g smør, 20 g sukker, 2 cl Grand Marnier og 1 cl cognac.
Sukkeret karamelliseres, og frugtskallen tilsættes.
Brug en kobberpande og flambér, mens gæsterne kigger på.
Det ser flot ud med de blå flammer både over og under panden.
Til sidst hældes smørret og saften over.
Velbekomme!
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?