2 dl  hvedemel 
2 spsk  sukker 
1 drys salt 
1 dl  mælk 
2 dl  kaffefløde 
2-3 æg 
25 g  smeltet smør 
1 spsk  cognac 
reven skal af 1 citron 
evt. smør til bagning 
 
Sauce: 
4 stk hugget sukker 
2 spsk  smør, ca 30 g   
saften af 1 appelsin 
½ dl  Grand Marnier 
½ dl  cognac 
2 spsk  smuttede hakkede mandler 
Dejen røres sammen og hviler ca. ½ time, før den bages til små tynde pandekager, der foldes 2 gange. 
Til saucen gnides sukkerstykkeme mod skallen af appelsinen, til de er 
helt mørkegule og gennemtrukket af olien fra skallen. 
Sukkerstykkerne lægges i flamberingspanden, appelsinsaften presses 
og sies over sukkeret. 
Læg smørklatter ved og varm op til saucen begynder at syde. 
Nu vendes pandekagerne rundt i saucen og lægges efterhånden ud til 
kanten. 
Når alle pandekager er vendt i saucen, fordeles de jævnt på panden, overhældes med cognac og likør og flamberes. 
De smuttede, hakkede mandler drysses over. 
Flamberingen skal helst foregå ved bordet, så pandekagerne kan 
serveres straks efter.