Logo

Crumble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
150 g margarine
150 g sukker
300 g hvedemel
 
Fyld:
8 mellemstore æbler (og måske nogle valnødder og lidt kardemomme)
eller 600 g bær (solbær, ribs, jordbær, find selv på flere)
 
Tilbehør:  vaniljeis
 
Margarine, sukker og hvedemel hældes sammen i en skål.
Dette nulres mellem fingrene indtil en følelse af velvære opstår eller det er små løse kugler.
Æblerne renses og skæres i stykker (eller bærene gøres rene).
Frugten væltes op i et ovnfast fad og dejen hældes ovenpå.
Fadet stilles i en varm (175-200ºC) ovn i ca 1/2 time
(dejen skal være gylden og sukkeret lettere karameliseret).
 
Serveres kold, eller som de fleste foretrækker det varm med vaniljeis til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbercrumble 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flamberede bananer En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ristede frugter med ristede mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarbercrumbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os