Logo

Crumble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
150 g margarine
150 g sukker
300 g hvedemel
 
Fyld:
8 mellemstore æbler (og måske nogle valnødder og lidt kardemomme)
eller 600 g bær (solbær, ribs, jordbær, find selv på flere)
 
Tilbehør:  vaniljeis
 
Margarine, sukker og hvedemel hældes sammen i en skål.
Dette nulres mellem fingrene indtil en følelse af velvære opstår eller det er små løse kugler.
Æblerne renses og skæres i stykker (eller bærene gøres rene).
Frugten væltes op i et ovnfast fad og dejen hældes ovenpå.
Fadet stilles i en varm (175-200ºC) ovn i ca ½ time
(dejen skal være gylden og sukkeret lettere karameliseret).
 
Serveres kold, eller som de fleste foretrækker det varm med vaniljeis til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad bruger du mest mobiltelefonen til?









Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her