Logo

Crouton med gedeost toppet med revet Toms Ekstra 80%

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crouton med gedeost toppet med revet Toms Ekstra 80% 

 

# Ingredienser

10 tynde skiver godt brød (Ciabatta, baguette o.lign) (170 g)
10 skiver modnet gedeost fx Soignon gederulle (140 g)
1 spsk olivenolie (14 g)
frisk timian
salt og peber
10 chokolade 70-80%, revet

 

* Tilberedning

Tynde skiver (1 cm) af brød kommes på bagepapir på en bageplade.

Brødene pensles let med olivenolie.

Bages i ovn ved 200 °C i 5 min, hvorpå skiver af gedeost kommes på, drysses med timianblade, salt og peber og bages yderligere i 5 min.

Drysses lige før servering med fintrevet god chokolade

Serveres direkte fra ovnen

 

 

Energiindhold pr stk. 104 kcal (435 KJ) Protein: 17,2 %. Fedt: 45,9%. Kulhydrat: 36,2 %

Energiindhold Pr. 100 g: 312 kcal (1304 KJ)

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?