Logo

Daim islagkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bund:
3 æggehvider
150 g sukker
150 g smuttede mandler

Is:
4 Daim bar
3 æggeblommer
½ dl sukker
3 dl piskefløde

Pisk æggehvider og sukker til en stiv marengs.
Vend forsigtigt de blendede mandler i.
Hæld dejen i en velsmurt brødform.
Bages nederst i en forvarmet ovn ved 165° i ca. 45 min.

Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker.
Fløden piskes stiv og vendes forsigtigt i æggesnapsen sammen med den grofthakkede Daim, tag lidt fra til pynt.

Vend den afkølede kagebund ud af formen, rengør formen, beklæd den
med bagepapir og læg bunden tilbage i formen.
Hæld iscremen over bunden og stil formen 2 timer i fryseren.
Pynt kagen med den hakkede Daim og evt. lidt flødeskum.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?