Logo

Daim lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
3 æggehvider
150 g sukker (1 ½ dl )
150 g mandler (blendede el. hakket fint)
 
Is:
3 æggeblommer
½ dl sukker
ca. 3 dl piskefløde
120 g Daim


Bund:
Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse.
Vend forsigtigt de blendede mandler i.
Hæld dejen i en smurt springform, med bagepapir i bunden.
Bages på nederste ovnribbe i ca 45 min ved ca. 170°. Afkøles.

Is:
Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker.
Pisk fløden til en tyk flødeskum og vend den let i æggesnapsen.
Hak Daimpladerne groft og kom den i cremen.
Tag lidt fra til pynt.
Læg kagen tilbage i den rengjorte form og hæld cremen over.
Stil kagen i fryseren i mindst 2 timer.
Hvis kagen opbevares længe i fryseren, skal den tages ud ½ time før
servering.
Kagen pyntes evt. med flødeskum og Daim.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?