Logo

Daimis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 spsk sukker
4 æggeblommer
1 vaniljestang
1/2 liter piskefløde
100 g Daim chokolade (kugler eller knust plade)

Pisk sukker og æg lyst og skummende.
Pisk fløden til skum. Vend æg - sukkerblandingen i flødeskummet. Vend Daim i.
Hæld blandingen i en form og sæt den straks i fryseren.
Tag isen ud af fryseren i god tid.

Tips: Man kan med også bruge Daim med orange.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Panna cotta med bøgebladssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Créme brulee med jordbærsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med råcreme og makronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta med blåbærsirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!