Logo

Daimis 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 dl piskefløde
1/2 dl sukker
3 æggeblommer
2 Daim
 
Æggeblommer og sukker piskes kraftigt til en tyktflydende og luftig masse.
Piskefløden piskes (ikke for stift).
Daim knuses fint.
Knust Daim og flødeskum vendes i æggemassen, som derefter hældes i en 1
liters form og fryses.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.993 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Softice med jordbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønne figner i gele med råcreme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tekage, BentesSelvom der kagen hedder en tekage er der ikke te i kagen, men måske hedder den sådan fordi...
• Soft-ice af frosne bær og yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
73020-07-2010 15:43:04 Martin
Denne is er en kanon god basis is, i dette tilfælde med Daim. Er overbevist om at den bliver en succes med mange andre slags fyld.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!