Logo

Dampede bananer med bananlikørcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
5 dl vand
2 ½ dl rom
300 g sukker
5 bananer
vaniljesukker
100 g chokolade (mørk)
50 g kandiserede violer
5 dl piskefløde
1 dl bananlikør
 
Bananerne dampes let i ca. 10 min. i sukkerlage med rom.
Afkøles i lagen.
Serveres i en dyb portionsskål, pyntes med cremen, groft reven chokolade og kandiserede violer.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?