Logo

Dampede bananer med bananlikørcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl vand
2 1/2 dl rom
300 g sukker
5 bananer
vaniljesukker
100 g chokolade (mørk)
50 g kandiserede violer
5 dl piskefløde
1 dl bananlikør
 
Bananerne dampes let i ca. 10 min. i sukkerlage med rom.
Afkøles i lagen.
Serveres i en dyb portionsskål, pyntes med cremen, groft reven chokolade og kandiserede violer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BærsorbetDenne dessert er både let at lave og smagert dejligt. Husk dog at der skal bruges en...
• Nytårs-islagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeroulade med råmarine­rede jordbær og citronsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BærsorbetDenne dessert er både let at lave og smagert dejligt. Husk dog at der skal bruges en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os