Logo

Dampede æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
sukker
vand
æbler
 
Vask æblerne og tag kernehusene ud, stil dem i en gryde eller i en kasserolle ved siden af hverandre.
Fyld sukker i det udhulede rum (fra 1/2-1 spsk til hvert æble).
Hæld så meget kogende vand i gryden at bunden dækkes godt.
Læg låg over gryden og sæt den over svag varme, vend æblerne efter 5 minutter.
Tag dem op i en skål, når de er møre uden at være kogt itu.
Hæld saften over.
Spises varme eller kolde med eller uden flødeskum.
Æblerne kan lægges i et ovnfast fad med sukker og vand og steges møre i ovnen, må  af og til dryppes med sukkerlagen.
Om ønskes kan æblerne skrælles forinden de dampes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbledessert. bagt Spændende dessert med æbler, nøddekerner, kanel, sukker og rosines, der bages i ovn....
• JordbærmedaljeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundsukkerlage til sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtis a la plombièreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os