Logo

Dansk æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Æblemos af 3/4 kg æbler
175 g sukker
1/2 tsk Vanille

Kagerasp:
50 g margarine
100 g rasp
50 g sukker

2 dl piskefløde
1 tsk sukker
1/2 tsk vanilje
æblegelé

De skyllede, skrællede æbler deles i både. Kernehus, blomst og stilk fjernes. Æblerne skæres i småstykker og koges med lidt vand under låg. Mosen sødes og smages til med Vanila. Den afkøles og lægges lagvis med kagerasp i en skål. Nederst og øverst lægges rasp. Desserten dækkes med letsødet flødeskum, smagt til med Vanila og pyntes med gelé.

Kagerasp:
Margarinen smeltes på panden. Rasp og sukker blandes og ristes i fedtstoffet under stadig omrøring.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Figner, økologiskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risklatter med rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat - fedtfattigHvis du vil tabe dig; En portion svarende til 1⁄6 af hele frugtsalaten kan spises som...
• Figner, ovnbagteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!