Logo

Dejlige pandekager med kærnemælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl hvedemel
1 tsk natron
1 spsk sukker
1 knsk salt
1 spsk vaniljesukker
1 tsk kardemomme
reven skal fra 1 appelsin
4 1/2 dl kærnemælk
1 æg
smør til panden
 
Alle de tørre ingerdienser blandes i en skål.
Kærnemælken piskes i og tilsidst tilsættes ægget.
Pandekagerne bages på en varm pande til de er gyldne på undersiden.
Vendes og bages færdige på den anden side.
På en lille pande (18 cm i diameter) bliver der 20 pandekager.
Server dem varme med fx. syltetøj, karamelsauce eller sirup.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (10 stemmer)
Siden er blevet set 10.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friske ferskner fyldt med makronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rådhuspandekager - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage med sprøde æbler og rugbrødsdrysDesserten er "Bondepige med slør" med friske æblestykker, rugbrødsdrys - serveret i...
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os