Logo

Dansk æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Æblemos af 3/4 kg æbler
175 g sukker
1/2 tsk Vanille

Kagerasp:
50 g margarine
100 g rasp
50 g sukker

2 dl piskefløde
1 tsk sukker
1/2 tsk vanilje
æblegelé

De skyllede, skrællede æbler deles i både. Kernehus, blomst og stilk fjernes. Æblerne skæres i småstykker og koges med lidt vand under låg. Mosen sødes og smages til med Vanila. Den afkøles og lægges lagvis med kagerasp i en skål. Nederst og øverst lægges rasp. Desserten dækkes med letsødet flødeskum, smagt til med Vanila og pyntes med gelé.

Kagerasp:
Margarinen smeltes på panden. Rasp og sukker blandes og ristes i fedtstoffet under stadig omrøring.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blåbær ostedyp med frisk frugtPrøv den lækre blåbær-ostedip med frisk frugt som lækker og sund snack eller dessert-...
• Mini-ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade charlotte kage med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbær ostedyp med frisk frugtPrøv den lækre blåbær-ostedip med frisk frugt som lækker og sund snack eller dessert-...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!