Logo

Den laktosefri risalamande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den laktosefri risalamande

 

# Ingredienser

100 g grødris

7 dl laktosefri mælk

2 spsk sukker

1 stang vanilje

125 g mandler med skind

7 dl laktosefri piskefløde

1 glas Amarena Dessertkirsebær

saft og skal af en appelsin

3 spsk rørsukker

1 kanelstang

2 stjerneanis

 

* Tilberedning

Kog risene i mælken som anvist på emballagen.

Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.

Tag risengrøden af varmen og rør den med sukker og vaniljekorn og sæt den på køl.

Hak de usmuttede mandler, rør dem i risengrøden og sæt den tilbage på køl.

Vend piskefløden i den afkølede risengrød og sæt den på køl indtil servering.

Kog kirsebærrene op sammen med appelsinsaft og -skal, tilsæt sukkeret og skru ned for varmen.

Tilsæt kanel og stjerneanis og lad trække indtil servering.
Lun saucen lige inden servering.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her