Logo

Dialog med frugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dialogue aux fruits - 4 personer

100 gr af årstidens frugter/bær - 4 slags
(F.eks. melon, jordbær, kiwi, mango, brombær etc.)
Lidt sukkerlage
20 gr flormelis
½ citron

Frugterne ordnes og blendes hver for sig med flormelis og eventuelt med lidt sukkerlage og lidt citron hvis frugtmassen synes for tør.

Anretning:
Frugtpurerne anrettes på en dyb tallerken ved siden af hinanden i en rundkreds. Med en
gaffel trækkes et mønster således at lidt pure af en farve trækkes over i den næste og danner et mønster.
Eventuelt sættes en tuilles i midten og heri kan en kugle parfait placeres.
Der pyntes med citronmelisse eller mynte.

TUlLLES: Se grundopskrift.

TIPS: Dette er en grundopskrift der kan udnyttes på mange forskellige måder som frugtdekoration til såvel is som kage.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tomat og chokolademoussekage med basilikumis og tomatchutneyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldeblomstfritterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerdessert med jordbærSå kan det ikke blive nemmere at lave en dejlig og sommerlig jordbærdessert
• Tomat og chokolademoussekage med basilikumis og tomatchutneyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!