Logo

Drambuie is med marcipan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Is:
5 æggeblommer
1/2 l piskefløde
65 g sukker
8 cl Drambuie
50 g hasselnøddeflager
50 g marcipan
50 g blød nougat
50 g hakket mørk chokolade
 
Purée:
200 g jordbær
 
Pynt:
100 g blåbær
1 kvist citronmelisse
 
Yderligere:
1 folieform
 
Is: Blød nougat og marcipan, skæres i mindre tern og fryses fladt på plade.
Æggeblommer piskes med sukker, til det er let og luftigt.
Flødeskum tilsættes.
Nougat- og marcipantern, hakket chokolade og nøddeflager, vendes i massen.
Drambuie tilsættes, og der røres godt rundt med en grydeske.
Hældes i folieform og fryses natten over.
 

Purée: Jordbærrene lægges i food-processor og blendes til purée. 
 

Anretning: Jordbærpurée hældes i bunden af dyb tallerken.
Kugler af Drambuie-is anrettes ovenpå.
Blåbær fordeles jævnt i jordbærpuréen.
Citronmelisse lægges ved isen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MelbasauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chantilly med balsamicoBalsamico Chantilly minder meget om helt almindelige flødeskum. Denne opskrift kan bruges...
• Nøddetærte - Tarta de nuezEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MelbasauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os