Logo

Dronningebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Cremerand eller 1/2 liter budding

Fyld:
1/4 liter piskefløde, pisket til skum
4 blade husblas
1 spsk sukker
1 dåse ananas, 250 g
1/2 grapefrugt
25 g dessertmakroner
250 g friske eller frosne jordbær

Cremeranden tilberedes, eller man koger 1/2 liter Eventyr budding, som hældes i en vædet randform og afkøles. Husblasen udblødes og smeltes i 1/2 dl kogende vand. Sukker og 3/4 dl ananaslage røres i. Opløsningen røres på en gang i flødeskummet. Ananasterninger, trekanter af grapefrugtkød og knuste makroner blandes i. Randen vendes ud. Fyldet toppes op i midten. Desserten pyntes med jordbær, der evt. kan drysses med lidt flormelis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LemonpieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommekage med mandel-smuldredejEn blommekage er rigtig lækker når det er sæson for danske blommer fra juli til oktober....
• Marineret mørbrad + JordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Le Blanc- Manger de Pomme-Reinette au CaramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os