Logo

Dronningebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cremerand eller ½ liter budding

Fyld:
¼ liter piskefløde, pisket til skum
4 blade husblas
1 spsk sukker
1 dåse ananas, 250 g
½ grapefrugt
25 g dessertmakroner
250 g friske eller frosne jordbær

Cremeranden tilberedes, eller man koger ½ liter Eventyr budding, som hældes i en vædet randform og afkøles. Husblasen udblødes og smeltes i ½ dl kogende vand. Sukker og ¾ dl ananaslage røres i. Opløsningen røres på en gang i flødeskummet. Ananasterninger, trekanter af grapefrugtkød og knuste makroner blandes i. Randen vendes ud. Fyldet toppes op i midten. Desserten pyntes med jordbær, der evt. kan drysses med lidt flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her