Du er her:
Forside
> Druetærter
Druetærter
Print med billeder
Print uden billeder
Tweet
(8-10 minitærter eller 1 stor)
Røde og grønne druer egner sig bedst, da skallen på de blå druer kan virke for kraftig i forhold til den sprøde bund og den flø
jl
sbløde creme.
500 g grønne og røde druer
Tærtede;:
125 g smør
150 g hvedemel
1 æg
50 g sukker
50 g finthakkede usaltede
jo
rdnødder
Creme:
3 pasteuriserede æg
3 spsk sukker
1 spsk Maizena ma
js
stivelse
4 dl mælk
Korn af 1 stang vanilje
1 spsk Grand Marnier eller Calvados
De
j:
Rør alle ingredienser sammen, eventuelt med kniven på foodprocessoren.
Lad de
je
n stå koldt 1 times tid.
Rul de
je
n ud og beklæd tærteformene.
Prik bunden med en gaffel (dæk eventuelt de
je
n med bagepapir og fyld op med tørrede bønner).
Bag tærterne ved 220ºC i 10-15 minutter (længere tid for den store tærtebund!) og stil til afkøling.
Creme: Pisk alle ingredienser undtagen vaniljekorn og Grand Marnier sammen.
Opvarm cremen under konstant omrøring, til den begynder at
jæ
vne. Tag gryden af varmen og pisk vaniljekorn i.
Afkøl cremen og rør Grand Marnier i.
Halver druerne og f
je
rn stenene.
Fyld tærterne op med creme og pynt med halverede druer.
Print med billeder
Print uden billeder
Tweet
Gem i Min Kogebog
Opret din egen Kogebog
Send opskrift til en ven
Forrige: Druesorbet med chokoladedruer
Næste: Duet af Earl Grey og chokolade
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
1
stemmer)
Siden er blevet set 1.366 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Grundlovskage i rødt og hvidt
• Tilbehør til den gode is
• Hvid chokoladeparfait med abrikossauce
• Grundlovskage i rødt og hvidt
Lav en flot hjemmeside
med dine egne opskrifter
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra madABC.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Kogebog
×
Min Kogebog
×
Allerede bruger
E-mail
Password
Glemt password
Ny bruger
E-mail
Password
Gentag password
Navn på bog
Post nr.
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Kogebog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Kogebog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Veganer
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
ErikBachmann
Til serveringen kan tilføjes sirup over bacon og løg. Det er en fantastisk smagsforstærker.
Shc
Meget, meget lækkert.
Bjarne S. Nielsen
afstemningsskemaet er udformet med standardsvar, så mine valg ikke figurerer- ærgeligt, da jeg bestemt ikke tror på at jeg er en...
pia
det er bedst at nøjes med LIDT vand, måske ½ dl... :-)
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?
Ja, de er gode for mig
Nej, de er for svære at holde
Der er ikke nogen der skal blande sig i, hvad jeg skal spise
Jeg kender dem ikke
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...