Logo

Druesorbet med chokoladedruer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Rosa:
500 g blå vindruer
125 g sukker
1 ½ dl vand
1 citron, saft heraf
1 æggehvide
1 spsk flormelis

Lysegrøn:
500 g grønne vindruer
125 g sukker
1 ½ dl vand
1 citron, saft heraf
1 æggehvide
1 spsk flormelis

Tilbehør:
Druer dyppet i smeltet hvid chokolade

Blend druerne kort, hæld massen i en si, og lad saften løbe af. Der skal blive 3 dl saft, smid resten væk. Kog sukker og vand i 3 minutter, bland med druesaft og smag til med citronsaft. Afkøl blandingen og frys den til snesjap konsistens i en ismaskine. Pisk æggehviden næsten stiv, tilsæt flormelis og pisk videre til en stiv marengsmasse. Bland den i druesjappet og lad maskinen røre videre så marengsmassen bliver jævnt fordelt. Fyld sorbeten i en metalform og lad sorbeten stivne i fryseren natten over. Form derefter kugler. Læg dem på bagepapir og opbevar dem i fryseren. Gentag processen med den lysegrønne sorbet. Læg nu iskuglerne i forskellige farver i en portionsskål og server med druer dyppet i hvid chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.373 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbæris med mandelflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletærter med vanilleskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelrand - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbæris med karamelsauce og valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!