Logo

Druer i svime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g grønne druer (eller en blanding af blå og grønne)
Sukkerlage:
2 dl vand
2 dl sukker
1 spsk lynghonning
1 glas cognac 
 
Druerne skylles, halveres og udstenes.
Kog en sukkerlage af vand og sukker og lad den køle helt af.
Tilsæt lynghonning eller en anden type kraftigt smagende honning, samt et glas cognac.
Hæld denne marinade over de udkernede druer.
Lad dem trække i køleskabet, meget gerne natten over.
De "besvimede" druer serveres med cremefraiche eller kugler af
vaniljeis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med mostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærtærte 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikoskompot med fire aromaerAbrikoskompot er dejligt tilbehør til mange retter, denne meget søde kompot står meget...
• Æblekage med mostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os