Logo

Druer i svime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
750 g grønne druer (eller en blanding af blå og grønne)
Sukkerlage:
2 dl vand
2 dl sukker
1 spsk lynghonning
1 glas cognac 
 
Druerne skylles, halveres og udstenes.
Kog en sukkerlage af vand og sukker og lad den køle helt af.
Tilsæt lynghonning eller en anden type kraftigt smagende honning, samt et glas cognac.
Hæld denne marinade over de udkernede druer.
Lad dem trække i køleskabet, meget gerne natten over.
De "besvimede" druer serveres med cremefraiche eller kugler af
vaniljeis.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her