Logo

Druefromage med pistacier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
50 g sukker
1/2 cirton
1 dl druesaft
5 blade husblast
1/4 l piskefløde
 
Pynt:
blå druer
pistacier eller mandler
 
Rør æggeblommer og sukker grundigt og læg imens husblasen i blød i koldt vand.
Rør citronsaft, druesaft og reven citronskal i æggeblommerne, smelt den udblødte husblas og pisk den i.
Pisk æggehvider og piskefløde stive hver for sig og vend begge dele i
æggemassen.
Fyld fromagen i en skål eller buddingsform skyllet med koldt vand, og sæt den køligt.
Når fromagen er stiv, løsnes den i kanten med en kniv, serveringsfadet lægges over med bunden i vejret, og begge dele vendes hurtigt, mens man holder godt fast.
Pynt fromagen med blå druer og snittede pistacier eller ristede mandelflager.
 
Tips: Ren, ugæret druesaft kan købes på flaske, eller man kan selv
presse saften af halverede druer. Fromagen kan nedfryses i foliebakker
med tæt låg. Optøes i emballagen i køleskab. Pyntes efter optøning.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mini-lagkager med hindbærsyltetøjVi serverer små portionslagkager til dessert - hvem siger, at man kun skal nyde lagkage...
• Chokolade marengs med ingefærsyltede pærer og mynte Crème AnglaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• OstepærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mini-lagkager med hindbærsyltetøjVi serverer små portionslagkager til dessert - hvem siger, at man kun skal nyde lagkage...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os