Logo

Druefromage med pistacier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 æg
50 g sukker
½ cirton
1 dl druesaft
5 blade husblast
¼ l piskefløde
 
Pynt:
blå druer
pistacier eller mandler
 
Rør æggeblommer og sukker grundigt og læg imens husblasen i blød i koldt vand.
Rør citronsaft, druesaft og reven citronskal i æggeblommerne, smelt den udblødte husblas og pisk den i.
Pisk æggehvider og piskefløde stive hver for sig og vend begge dele i
æggemassen.
Fyld fromagen i en skål eller buddingsform skyllet med koldt vand, og sæt den køligt.
Når fromagen er stiv, løsnes den i kanten med en kniv, serveringsfadet lægges over med bunden i vejret, og begge dele vendes hurtigt, mens man holder godt fast.
Pynt fromagen med blå druer og snittede pistacier eller ristede mandelflager.
 
Tips: Ren, ugæret druesaft kan købes på flaske, eller man kan selv
presse saften af halverede druer. Fromagen kan nedfryses i foliebakker
med tæt låg. Optøes i emballagen i køleskab. Pyntes efter optøning.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?