Logo

Dwights Bananer i Rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 modne bananer
5 dl rødvin
1 dl brun farin
1 tsk stødt kanel
2 stænger hel kanel
 
Bananerne skrælles, flækkes forsigtigt på langs og lægges i et ovnfast fad.
Vinen hældes over, der drysses med sukker og kanel, og en hel kanel lægges mellem stykkerne.
Sæt fadet i ovnen ved 200ºC i ca. 20 min.
Lad bananerne køle af, inden de serveres med en eller flere slags is til.
De vil være faldet noget sammen, men smager godt.
Tips: Si eventuelt rødvinslagen op i en kasserolle og lad den småkoge indtil den har fået konsistens som sirup, der kan serveres som sauce over is og bananer.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?