Logo

Dybstegte bananer i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 bananer
2 ½ dl hvedemel
1 tsk natron
2 spsk sukker
2 ½ dl vand
jordnøddeolie
vaniljeis
 
Hvedemel, sukker, natron og vand røres til dej i en skål.
Fjern skrællen fra bananerne og del dem i 3 stykker og rul dem i hvedemel.
Dyp bananstykkerne i dejen og lad overskydende dej dryppe af.
Opvarm wokpanden og tilsæt olie (kræver en del olie),
Steg dem i olie indtil de er gyldenbrune.
Tag dem op og lad overskydende olie dryppe af.
Serveres med vaniljeis.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?