Logo

Elegant jordbærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g friske jordbær
5 spsk jordbærmarmelade
50 g flormelis
citronsaft
1 æggehvide
lidt jordbær med blade og stilk
hvid overtrækschokolade
mørk overtrækschokolade

De friske jordbær skylles og plukkes for stilk. Blendes sammen med marmelade og flormelis. Smag til med lidt citronsaft. Pisk æggehviden stiv og vend pureen i. Jordbærmassen hældes over i en metalskål og stilles på frost. Efter 30 minutter piskes der kraftigt rundt en den letfrosne sorbet. Denne procedure gentages til sorbeten har fået en flot konsistens.
De tilsidesatte jordbær skylles og aftørres.
De 2 chokolader smeltes i vandbad og jordbærrene dyppes heri. Tilslut fyldes iskolde dessertglas med den frosne sorbet og pyntes af med de chokolade dyppede jordbær.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frossen jordbærsky SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sherryfromage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frossen creme chantillyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!