Logo

Engelsk custard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 l. mælk
1 lille stykke citronskal
2 ½ dl flormelis
4 æg
20 g smør

Bring mælk og citronskal i kog.

Kom flormelis i.

Tag gryden fra varmen og fjern citronskallen.

Pisk æggene sammen og hæld dem i.

Fyld derefter cremen i et smurt fad.

Buddingen bages i en varm ovn ved 170ºC i ca. 20 minutter.

Når den begynder at stivne fordeles smørklatter på overfalden.

Serveres med karamelsauce.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?