Logo

Engelsk custard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 l. mælk
1 lille stykke citronskal
2 1/2 dl flormelis
4 æg
20 g smør

Bring mælk og citronskal i kog.

Kom flormelis i.

Tag gryden fra varmen og fjern citronskallen.

Pisk æggene sammen og hæld dem i.

Fyld derefter cremen i et smurt fad.

Buddingen bages i en varm ovn ved 170ºC i ca. 20 minutter.

Når den begynder at stivne fordeles smørklatter på overfalden.

Serveres med karamelsauce.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fersken a la CarolinaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à la mande 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frossen jordbærsky SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fennikel-pæresalat med blåskimmelostFå gode ingredienser, der tilsammen giver stor smag og prikken over i'et er den indkogte...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os