Logo

Engelsk custard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. mælk
1 lille stykke citronskal
2 ½ dl flormelis
4 æg
20 g smør

Bring mælk og citronskal i kog.

Kom flormelis i.

Tag gryden fra varmen og fjern citronskallen.

Pisk æggene sammen og hæld dem i.

Fyld derefter cremen i et smurt fad.

Buddingen bages i en varm ovn ved 170ºC i ca. 20 minutter.

Når den begynder at stivne fordeles smørklatter på overfalden.

Serveres med karamelsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her