Logo

Engelsk custard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 l. mælk
1 lille stykke citronskal
2 1/2 dl flormelis
4 æg
20 g smør

Bring mælk og citronskal i kog.

Kom flormelis i.

Tag gryden fra varmen og fjern citronskallen.

Pisk æggene sammen og hæld dem i.

Fyld derefter cremen i et smurt fad.

Buddingen bages i en varm ovn ved 170ºC i ca. 20 minutter.

Når den begynder at stivne fordeles smørklatter på overfalden.

Serveres med karamelsauce.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladefondue, mørkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med isBrug denne nemme opskrift og få pandekager med et friskt pift af citronskal - perfekte...
• Coupe Citrus a la DanoiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladefondue, mørkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os