Logo

Engelsk custard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 l. mælk
1 lille stykke citronskal
2 1/2 dl flormelis
4 æg
20 g smør

Bring mælk og citronskal i kog.

Kom flormelis i.

Tag gryden fra varmen og fjern citronskallen.

Pisk æggene sammen og hæld dem i.

Fyld derefter cremen i et smurt fad.

Buddingen bages i en varm ovn ved 170ºC i ca. 20 minutter.

Når den begynder at stivne fordeles smørklatter på overfalden.

Serveres med karamelsauce.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Figner, økologiskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risklatter med rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat - fedtfattigHvis du vil tabe dig; En portion svarende til 1⁄6 af hele frugtsalaten kan spises som...
• Figner, ovnbagteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!