Logo

Engelsk chokoladebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør.
1 1/4 dl sukker.
3 æg.
1 3/4 dl hvedemel.
1 tsk bagepulver.
3/4 dl kakao.
2 1/2-3 dl mælk.

Rør smør og sukker hvidt og skummende.
Tilsæt æggeblommerne en ad gangen og rør godt for hver.
Sigt hvedemel, bagepulver og kakao sammen og vend det i skiftevis med
mælken uden at røre for meget.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
Fyld den i en smurt, firkantet bageform eller et ovnfast fad og sæt formen i vandbad i oven (kan også bare sættes i ovnen).
Chokoladebudding af denne type skiller under bagningen, således at det
øverste er kageagtigt og i bunden dannes et halvflydende lag.
Dette er korrekt og skyldes ikke fejl i opskrift eller bagning.
Serveres varm eller kold, drysset med lidt sukker, og evt. med
flødeskum eller råcreme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frossen jordbærsky SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sherryfromage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frossen creme chantillyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os