Logo

Ericas æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 æg
3 dl Sukker
1 dl fløde
75 g smør
¼ dl kanel
¼ dl kardemomme
2 æbler (gerne røde)
1 tsk bagepulver
1 dl cremefraiche
 
Glasur:
2 dl Sukker
½ dl kanel
⅓ dl kardemomme
½ dl flormelis
50 g smør
 
Piske æg sammen med sukker og smeltet smør og blande det sammen.
Bland fløde, cremefraiche, kanel, kardemomme, hvedemel og bagepulver i, og
rør forsigtigt til det hele er blandet ordentligt sammen.
Hæld blandingen i en springform.
Skær æblerne i små stykker og stik dem ned i formen så de lige kan ses.
Sæt ind formen i ovnen på 200ºC i ca. 30 min.
Glasur:
Bland alle ingredienser og fordel det ovenpå kagen.
Herefter skal kagen lige ind i ovnen i 5 min.
Tag den færdige kagen ud af ovnen og lad den køle lidt af så glasuren
stivner lidt.
 
Tips: Smager også godt med lidt is eller piskefløde på.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?