Logo

Eventyrlige hasselnøddevafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

125 g hasselnødder 
75 g smør 
150 g mørk farin 
3 æg 
250 g hvedemel 
1 tsk bagepulver 
1/4 l mælk 
4 spsk Grand Marnier 
lidt salt
fedtstof til vaffeljernet
 
Nødderne ristes i ovnen ca. 10 min på 180°C indtil skallen nemt kan pilles af.
De blendes eller rives fint.
Smør og sukker røres med æggeblommer, hvedemel og bagepulver og mælk.
Grand Marnier tilsættes og der krydres med salt.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
Til sidst tilsættes hasselnødderne.

Gå nu til vaflerne med vaffeljernet.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade-creme brûléeDessertklassikeren creme brûlée er i denne luksusudgave lavet med chokolade
• Ovnsyltede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Clafoutis med agen svesker, pærer, vanille og stjerneanisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-creme brûléeDessertklassikeren creme brûlée er i denne luksusudgave lavet med chokolade
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os