Logo

Eventyrlige hasselnøddevafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g hasselnødder 
75 g smør 
150 g mørk farin 
3 æg 
250 g hvedemel 
1 tsk bagepulver 
¼ l mælk 
4 spsk Grand Marnier 
lidt salt
fedtstof til vaffeljernet
 
Nødderne ristes i ovnen ca. 10 min på 180°C indtil skallen nemt kan pilles af.
De blendes eller rives fint.
Smør og sukker røres med æggeblommer, hvedemel og bagepulver og mælk.
Grand Marnier tilsættes og der krydres med salt.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
Til sidst tilsættes hasselnødderne.

Gå nu til vaflerne med vaffeljernet.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her