Logo

Fersken koldskål 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g modne ferskner
100 g sukker
1 spsk vaniljesukker
5 dl vand
2 spsk Maizenamel
2 1/4 dl hvidvin
saft af 1/2 citron
1 3/4 dl piskefløde
2 spsk Abrikoslikør

Fersknerne skoldes og skindet trækkes af. De deles og stenen tages ud, og skæres i tynde skiver. De drysses med 50 g sukker, og vaniljen og står og trækker koldt i 1 time. Vandet og resten af sukkeret koges op og jævnes med udrørt Maizenamel. Afkøles, tilsættes hvidvin og citronsaft og hældes over fersknerne. Stilles koldt. Serveres med flødeskum tilsat likøren.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Holy MaryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilje-buddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Isdessert med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hollandsk æbledessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os