Logo

Fersken luksus i champagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 ferskner
1 flaske champagne
4 dl hindbær
god vaniljeis
 
Skræl fersknerne, Stik huller i frugtkødet med en gaffel.
Læg fersknerne i glas, hæld champagne på og stil glassene i køleskabet i 1 time.
Sørg for at bruge glas, der kan tåle at man spiser af dem.
Tag glassene ud af køleskabet, hæld mere champagne på og server fersknerne straks med hindbær og vaniljeis.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her