Logo

Ferskenis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 velmodne ferskner
3 æggeblommer
3/4 dl sukker
3 dl piskefløde
lidt likør
 
Overhæld fersknerne med kogende vand og pil dem.
Del dem, fjern stenene og kom dem i blenderen.
Pisk æggeblommer og sukker tykt og skummende.
Tilsæt blendede ferskner.
Pisk fløden stiv og ved den i med let hånd.
Sæt blandingen i fryseren 4-5 timer.
Anret fersken-isen portionsvis med et par skiver fersken og et stænk likør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grand Marnier isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svampesouffle med isopEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Honning - chokoladekage med kanelcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grand Marnier fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!