Logo

Ferskenis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 velmodne ferskner
3 æggeblommer
¾ dl sukker
3 dl piskefløde
lidt likør
 
Overhæld fersknerne med kogende vand og pil dem.
Del dem, fjern stenene og kom dem i blenderen.
Pisk æggeblommer og sukker tykt og skummende.
Tilsæt blendede ferskner.
Pisk fløden stiv og ved den i med let hånd.
Sæt blandingen i fryseren 4-5 timer.
Anret fersken-isen portionsvis med et par skiver fersken og et stænk likør.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?