Logo

Ferskendessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg ferskner skrælles og udstenes og fyldes med knuste makroner, der røres med 1 spsk rørsukker og lidt Cointreau.

Fersknerne lægges i et ovnfast fad, dækkes med flødeskum og et lag rørsukker, og sættes under grillen.
Opskrifterne er til inspiration - så mål / vægtangivelser er løsagtige og skal ikke følges slavisk !


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærkage med flødeostcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletærte med makronerBrug sæsonens æbler eller pærer til den skønne kage. Se opskrift til 6 personer på 45 min.
• Karamel-rand med ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkage med citronglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os