Logo

Ferskenbåde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

2 halve ferskner

2 spsk flødeskum

1 makron

5 mandler

3 tsk grofthøvlet chokolade

 

Kom hver ferskenhalvdel på en desserttal­lerken og fordel flødeskummet i kernehulningen.

Smuldr makronen og grovhak mandlerne og drys over flødeskummet og til sidst den høvlede chokolade.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chayote græskar, bagt, med rosinfyldChayotegræskar stammer oprindeligt fra Mexico, men bliver i dag brugt over hele verden....
• Oksemedailloner med kantareller og tomatsalat + SangriageléFør kantarelsæsonen er helt forbi, får disse små svampe lov til at spille hovedrollen i...
• Citronfromage 3En god klassiker skal man ikke pille for meget ved. Men her er en super nem version, hvor...
• Chayote græskar, bagt, med rosinfyldChayotegræskar stammer oprindeligt fra Mexico, men bliver i dag brugt over hele verden....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os