Logo

Ferskenbåde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

2 halve ferskner

2 spsk flødeskum

1 makron

5 mandler

3 tsk grofthøvlet chokolade

 

Kom hver ferskenhalvdel på en desserttal­lerken og fordel flødeskummet i kernehulningen.

Smuldr makronen og grovhak mandlerne og drys over flødeskummet og til sidst den høvlede chokolade.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærmilkshake 3Her er et dejlig sommerlækkeri, der ikke tager lang tid at lave
• - Skærtorsdag En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Katrineblommekage Den lune Katrineblommekage smager dejligt med iskoldt flødeskum til eller måske med en...
• Solbær sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!