Logo

Ferskenbåde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

2 halve ferskner

2 spsk flødeskum

1 makron

5 mandler

3 tsk grofthøvlet chokolade

 

Kom hver ferskenhalvdel på en desserttal­lerken og fordel flødeskummet i kernehulningen.

Smuldr makronen og grovhak mandlerne og drys over flødeskummet og til sidst den høvlede chokolade.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?