Logo

Fersken trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor dåse fersken
125 g makroner
5 dl piskefløde
3 æggeblommer
1 tsk vaniljesukker
3 spsk sukker

Skær fersknerne i tynde skiver.
Knus makronerne, men ikke for fint.

Råcreme:
Pisk fløden til flødeskum.
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker hvidt og rør det derefter sammen med flødeskummet.
Læg lagvis i en skål, i følgende rækkefølge:
makroner – fersken – råcreme. Afslut med råcreme.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HindbærsorbetmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med lun karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærsorbetmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os