Logo

Fersken moussetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl smuldrede grahamskiks
1/2 dl hakkede pecannødder
3 spsk smeltet margarine
3 spsk honning
1 dl ferskenjuice (eller appelsinjuice)
4 blade gelatine
3 store pillede ferskner, helst friske
1/2 dl farin
1 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk vaniljesukker
2 dl yoghurt smagt til med vanilje
2 dl hytteost

Bland knuset grahamskiks med hakkede pecannødder, margarine og honning. Tryk dejen ud i bunden af en rund form med løs kant. Formen bør være 22 cm i diameter.

Opvarm ferskenjuicen (appelsinjuicen) i en gryde. Tilsæt udblødt gelatine. Lad det svale af.

Skær fersknerne i skiver, bring ferskenskiver, farin og citronsaft i kog. Lad det simre i ca. 5 min, eller til fersknerne er møre. Rør vaniljesukker i. Læg halvdelen af fersknerne i en skål og stil den til side.

Findel resten af fersknerne i en food-processor eller blender. Tilsæt yoghurt, hytteost og juicen med gelatine. Kør det hele sammen til en glat creme. Læg de gemte ferskner på kagebunden. Hæld yoghurtmassen over og afkøl i 3 timer.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærsorbet, nemEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikoser med sveskecoulisAbrikoser med sveskecoulis er et eksempel på, hvordan to meget søde frugter kan give...
• Kirsebæris med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærsorbet lagkage med yoghurtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os