Logo

Ferskenis med hindbærpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(Fedtfatig)

500 g henkogte ferskner
2 top spsk sukker
Lidt citronsaft
1,1 dl piskefløde
1 dl fromage frais maigre fra Netto
2 æggehvider

100 g friske eller frosne hindbær
4 spsk flormelis

Lagen hældes fra fersknerne og de blendes.
Lidt citronsaft og sukkeret hældes ved.
Piskefløden piskes.
Æggehviderne piskes stive.
Piskefløden og æggehviderne vendes i ferskenmassen
Fromage frais maigre kommes ved og der røres rundt.
Massen hældes i ismaskinen og når den er tyk og grynet er den klar til at hælde i en form og fryses ned.
Det kan tilberedes uden ismaskine, men da skal der røres et par gange under indfrysning.
Hindbær og flormelis blendes og hældes gennem en sigte for at få kernerne væk.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AppelsinsandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• LakridsisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blodgrape Parfait, Gele Royal og krondildParfait er en frossen dessert, der kunne minde om is. Desserten laves på sukker, æg og...
• AppelsinsandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os