Logo

Ferskenkoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g modne ferskner
100 g sukker
1 spsk vaniljesukker
5 dl vand
2 spsk Maizenamel
21/4 dl hvidvin
saft af ½ citron
1 ¾ dl piskefløde
2 spsk Abrikoslikør

Fersknerne skoldes og skindet trækkes af. De deles og stenen tages ud, og skæres i tynde skiver. De drysses med 50 g sukker, og vaniljen og står og trækker koldt i 1 time. Vandet og resten af sukkeret koges op og jævnes med udrørt Maizenamel. Afkøles, tilsættes hvidvin og citronsaft og hældes over fersknerne. Stilles koldt. Serveres med flødeskum tilsat likøren.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?