Logo

Ferskner i rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

6 store ferskner

200 g sukker

1 ½ dl vand

4 hele stænger kanel

1 ½ dl rødvin

flødeskum eller vaniljeis

 

De friske ferskner dyppes et øjeblik i ko­gende vand, hvorefter det er let at pille skindet af.

Frugterne halveres og udstenes og kommes nu i en sukkerlage, der er kogt sammen af vand, sukker og hel ka­nel.

Lad fersknerne simre i sukkerlagen et par minutter, hvorefter rødvinen tilsættes.

Frugten koger med, indtil den bliver blød og tages dernæst op med en hulske.

Sukkerlagen koges ind og hældes over frugt­stykkerne ved serveringen.

Server desser­ten med flødeskum eller skiver af vaniljeis.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her